ISTANBUL EETHUIS ROERMOND

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1188 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Istanbul Eethuis Roermond. Meer weten? Ontdek meer

26 jan 2023 om 20:29 Netjes op de aangeven tijd bezorgd. En het eten was heerlijk
23 jan 2023 om 22:23 Ik bestel hier altijd mijn eten, het eten is altijd lekker en wordt snel bezorgd.
19 jan 2023 om 20:48 Eten (KIP SIS Schotel ) was heerlijk, netjes verzorgd en warm! Vriendelijke bezorger en snelle levering AANRADER! Voor herhaling vatbaar! Graag tot snel weer :-) Nieuwe Favoriet!
19 jan 2023 om 18:39 top weer kip sis
18 jan 2023 om 12:09 Altijd heerlijk eten. Mijn favoriet is de Kipsis schotel! Zelden ergens anders besteld, alleen als we echt iets anders willen eten zoals Sushi oid. Bezorging is ook snel.
16 jan 2023 om 18:11 Die Lieferung hat zwar lange gedauert, aber das Essen war wirklich sehr sehr gut. Dort bestelle ich gerne wieder.
14 jan 2023 om 19:43 Geen woorden ervoor
11 jan 2023 om 20:41 Turkse Pizza en pide was lekker maar erg duur. Eerlijk gezegd te duur.
9 jan 2023 om 23:41 De meneer die vandaag heeft bezorgd kwam presiec op tijd een topper
3 jan 2023 om 10:48 Meest slechte broodjes kebap ooit, zijn regelrecht in de container belandt bah bah
29 dec 2022 om 10:38 Alles perfect in orde en erg lekker, zoals altijd! Het eten is wel een flink stuk duurder geworden, ze zijn mijns inziens wel wat teveel in prijs omhoog gegaan
28 dec 2022 om 21:21 Gezien het bedrag van +-13€ per kapsalon vind ik het vrij klein/weinig. Even te bedenken dat je vorig jaar voor hetzelfde gerecht gemiddeld zo'n 8 euro betaalde. Nu kunnen we allemaal wel iets omhoog gaan met de prijzen onder de noemer "inflatie" ...