ISTANBUL EETHUIS ROERMOND

ISTANBUL EETHUIS ROERMOND Een stukje Turkije in Roermond

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 511 beoordelingen
15 feb 2020 om 22:54 Top!
10 feb 2020 om 23:07 Alweer zeer lekker en zeer tevreden. Geduldige en aardige personeel! Top ervaring
9 feb 2020 om 20:12 Kapsalon was niet lekker en ben niet tevreden mee dat was niet de kapsalon die ik verwacht had .
7 feb 2020 om 23:26 Eten was lekker alleen de salade mag meer verser en de friet mag je ook wat langer bakken ma voorderest eten was lekker
7 feb 2020 om 0:23 Altyd ruim op tyd super!! Eten altyd
3 feb 2020 om 19:04 Heeft geen wisselgeld. Zou mij wisselgeld terug komen brengen nooit gekomen. Eten was koud. Bezorger niet spraakzaam
2 feb 2020 om 21:07 Een van de lekkerste pizzas die ik ooit heb gegeten en ook snelle levering.
27 jan 2020 om 13:01 Eerste en laatste keer. Typ eens pizza pepperoni in op Google, daar zit toch echt pittige salami op en niet een idioot grote berg paprika en verder niks. 50 cent voor bakjes knoflooksaus die niet eens voor 1/3 vol zitten.
24 jan 2020 om 22:09 Precies op tijd bezorgt en heerlijk zoals altijd
19 jan 2020 om 1:15 Was 5min voor super op tyd!!
18 jan 2020 om 21:51 The delivery was 1/2 hour earlier than I requested. My husband was not expected, and did not arrive until a few minutes after my requested delivery time...but the food was delicious!
18 jan 2020 om 11:31 Good food.