ISTANBUL EETHUIS ROERMOND

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1493 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Istanbul Eethuis Roermond. Meer weten? Ontdek meer

10 mei 2024 om 13:06 Lekker eten
10 mei 2024 om 12:46 pizza besteld, en het was zo bezorgd, en van zeer goeie kwaliteit. Lekker genoten. Ook de bezorger was zeer vriendelijk.
8 mei 2024 om 20:07 We vonden het erg tegenvallen. Normaal altijd lekker. Maar nu buikpijn ervan en dan is het duur betaald voor 3 pizza’s
6 mei 2024 om 22:21 Met smaak gegeten, en wat attent dat we ook ruim voldoende turks brood met 3 heerlijke sausjes. Ook kregen we verschillende sausjes bij het eten,zonder extra betaling. Het eten was net zo smakelijk bereid bij bezorging, als bij een persoonlijk bezoek
6 mei 2024 om 20:37 Eten was erg lekker, warm en snel bezorgd!
6 mei 2024 om 1:18 Lekker eten goed warm op de afgesproken tijd. We hadden ruim van te voren besteld voor een afgesproken tijdstip.
3 mei 2024 om 15:00 Koud en geen brood bij
29 apr 2024 om 10:27 Ik bestelde voor 17:15 omdat ik op werk was en mijn pauze toen pas starte. Werdt al om 16:45 bezorgd en kon ik koude slappe pizza eten, wanneer ik de koerier vertelde dat die n half uur te vroeg was kreeg ik de reactie. Ik moest van mijn manager gaan
27 apr 2024 om 23:52 Prima zoals gewoonlijk.
25 apr 2024 om 22:11 Het geld niet waard. Hele kleine portie voor wat je betaald. Als het kwalitatief gewoon goed was was dat niet zo'n probleem. Zat tussen lauw en koud in. Niet voor herhaling vatbaar.
25 apr 2024 om 18:35 Op de afgesproken tijd bezorgd, zag er netjes uit. Eten was zeer lekker. Tot de volgende keer.
24 apr 2024 om 22:10 Eten was erg lekker en snel bezorgd. Had iets meer vlees mogen zijn, voor die prijs.